Kosmos Třinec
PROGRAM O KINĚ PRONÁJEM TADY VARY 2023/2024 MODERNIZACE KINA
AKTUÁLNĚ PREMIÉRY PRO SENIORY PRO DĚTI AKCE PRO ŠKOLY
Hana Machalová: CESTUJ CHYTŘE, LEVNĚ A ČASTO přednáška / prodej knihy / autogramiáda
90 min

Sny si můžete začít plnit v každém věku a Hana Machalová je toho příkladem. Na cesty se vydala až na sklonku čtyřicítky, s malým dítětem a průměrným platem. Ročně navštíví okolo 16 různých zemí.

O své zážitky, rady, a především nadšení se rozhodla podělit praktickým návodem, jak překonat obavy a vydat se do světa. Na konci každé cesty totiž většinou zjistíte, že limity jsou obvykle jen ve vaší hlavě.

Těšit se můžete také na prodej její KNIHY „DO SVĚTA – Cestuj chytře, levně a často“ spojený s autogramiádou.

HANA MACHALOVÁ

Hana Machalová boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. Vede populární přednášky o cestování do celého světa i speciály o Evropě po celé České republice a dodává kuráž lidem, kterým brání překážky běžného života v plnění jejich cestovatelských snů.

Na facebookových stránkách www.facebook.com/snadnodosveta inspiruje svými cestami tisíce sledovatelů. Také pracuje jako nezávislý průvodce. Vymýšlí výlety pro malé skupinky nebo zájezdy, které pak sama provází. Ať už se necháte inspirovat k vlastním cestám nebo se přidáte na výlet, jedno si vezmete: nadšení pro objevování. Přesvědčí vás, že cestování je tu pro všechny bez rozdílu. Není jen otázkou času a peněz, ty skutečné limitující faktory jsou spíše v našich hlavách a momentálně také ve vládních opatřeních většiny států. Ale nebojte, vždycky je kam jet.

Své cestovatelské know-how přenesla do knižní podoby. Cestujte chytře, levně a často vám bude optimistickým rádcem a silnou motivací své cesty už dál neodkládat a vyrazit.
VSTUPENKY
VSTUPENKY

Městské kino Kosmos Třinec
p. o., Dukelská 689, Třinec
PSČ: 739 61 tel: 558 996 703

OBCHODNÍ PODMÍNKY
×