Kosmos Třinec
PROGRAM O KINĚ PRONÁJEM TADY VARY 2023/2024 MODERNIZACE KINA
AKTUÁLNĚ PREMIÉRY PRO SENIORY PRO DĚTI AKCE PRO ŠKOLY
Jiří Kolbaba: SEDM DIVŮ ISLANDU přednáška / akce v pronájmu
90 min

Pořádá: CK Periscope Skandinavie, s.r.o.

SEDM DIVŮ ISLANDU

Osamělá pevnina v severovýchodním Atlantiku je druhým největším ostrovem Evropy. Dynamická geologie z něj dělá ojedinělé, mimořádně fotogenické místo.
Objevíme termální prameny, gejzíry, bouřlivé vodopády, třpytivé ledovce, vulkanickou barevnou půdu i svěže zelené nekonečné plochy. Sugestivní krajina, ve které potkáme spíše zbloudilé koně nebo ovce, připomíná peklo i ráj.
Jiří Kolbaba byl na oblíbeném Islandu již více jak třicetkrát.

JIŘÍ KOLBABA

„Mým snem je navštívit, poznat a pochopit další země, vzdálené kultury a přátelské domorodce.“ Cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba vyjíždí každý rok na expedice a poznávací cesty do nejodlehlejších oblastí světa. Procestoval všech šest kontinentů planety, více než 130 zemí světa. V celosvětové kampani „Keep walking“ byl Jiří Kolbaba zařazen do elitní skupiny cestovatelů a dobrodruhů.
Vozí textový a obrazový materiál, který pravidelně zpracovává do veřejných a mediálních projektů. Populární jsou zejména jeho cestovatelské besedy a diashow.
Je autorem knih: 6 kontinentů – příběhy z cest, Země, Obrazy světa, Tváře světa, Island. Svými fotografiemi doplnil knihu Miroslava Stingla Očarovaná Havaj. Na svůj telefon také psal “Dopisy z cest”, ze kterých později vydává 4 populární knížky.
Každoročně vydává stolní kalendáře, známý je jeho mnohaletý pořad na Rádiu Impuls.
VSTUPENKY
VSTUPENKY

Městské kino Kosmos Třinec
p. o., Dukelská 689, Třinec
PSČ: 739 61 tel: 558 996 703

OBCHODNÍ PODMÍNKY
×