Kosmos Třinec
PROGRAM O KINĚ PRONÁJEM LETNÍ KINO MODERNIZACE KINA
AKTUÁLNĚ PREMIÉRY PRO SENIORY PRO DĚTI AKCE PRO ŠKOLY
NAVĚKY DĚTI MALÉ OČI - Vernisáž výstavy
30 min
Vernisáž výstavy NAVĚKY DĚTI

Srdečně zveme na speciální VERNISÁŽ výstavy obrázků handicapovaných dětí (DDM Jablunkov) a jejich fotografií objektivem Ireny Huťkové, opět spojené s projekcí snímků na plátno a rozhovory. Ve vestibulu kina bude také výstava obrázku dětí z SŠ, ZŠ a MŠ, Třinec, ul. Jablukovská.

Vernisáži, která se koná v rámci Festivalu Malé oči, bude od 16:15 hodin bude WORKSHOP pro registrované děti pod vedením Zuzany Karpecké.


NAVĚKY DĚTI
Děti s handicapem jsou mnohdy označovány, jako "věčné děti". Já bych ráda doplnila, že to jsou také "vděčné děti" - pro své neutuchající nadšení, se kterým spolu tvoříme.
Pobýt jenom s takovými človíčky přináší mnohé poznání (chce-li člověk přijímat). A JÁ chci!! Jsou to moji malí- velcí učitelé, skrze které navnímávám svět bez přetvářky, čistý, radostný, opravdový a se vším všudy....
Na našich workshopech ( DDM Jablunkov) spolu tvoříme svět o kousek barevnější a opravdovější. Skupinka okolo osmi dětí, povětšinou autisté, tvoří velkoformátová díla nabitá DOBREM. No, posuďte sami....
Na fotografiích v akci nás věrně a opravdově zachytila Irena Huťková, za což jí vesmírně děkuji. Mgr. Zuzana Karpecká
VSTUPENKY
VSTUPENKY

Městské kino Kosmos Třinec
p. o., Dukelská 689, Třinec
PSČ: 739 61 tel: 558 996 703

OBCHODNÍ PODMÍNKY
×